Login

Kaukonen, Katja

Kohina

Kaukonen, Katja - Kohina, ebook

9,00€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 9789510405161

Vahva tarina perheen sisäisestä välinpitämättömyydestä ja sen vaikutuksesta ihmisen mieleen.

Arkkitehti Alvar Malmberg muuttaa yksinkertaisen elämän kaipuussaan tuuliselle saarelle lepäämään ja ottaa mukaan nipun kirjeitä. Äiti on lähtenyt, kun Alvar oli pieni, isä keskittynyt siihen, että elämä näyttää ulospäin hyvältä.

Alvarin muistot, salaperäiset kirjeet ja elämä saarella näyttävät, mitä ihmiselle tapahtuu, kun ei ole ketään, joka oikeasti välittäisi, ja mitä tapahtuu, kun joku oikeasti alkaakin välittää. Kaikkea säestää ihmiselämään kuuluva kohina, yhtä lailla muistojen kuin fysikaalisen maailman luoma sävyjen ja äänien taustatapetti, jota emme pääse pakoon edes yksinäisellä saarella.

Tampereella asuva Katja Kaukonen (s. 1968) on kirjailija ja äidinkielen ja kirjallisuuden opettaja. Hänen esikoisromaaninsa Odelma ja novellikokoelma Vihkivedet osoittivat, kuinka taidokkaasti Kaukonen osaa sommitella kerronnan ja lumoavan kauniin kielen tukemaan kertomuksista välittyvää myyttistä tunnelmaa.

Keywords: psykologiset romaanit, sisäkertomukset, kirjeet, motiivit, kaupungit, ihmissuhteet, perhe, ongelmat, muistot, menneisyys, katoaminen, äidit, kuolema, isät, nuoret aikuiset, miehet, kaunokirjallisuus, Venetsia, suomenkielinen kirjallisuus

Author(s)
Publisher
WSOY
Publication year
2014
Language
fi
Edition
1
Page amount
216 pages
Category
Novels
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789510405161

We also recommend