Login

Turtiainen, Maarit

Punainen paasto

Turtiainen, Maarit - Punainen paasto, ebook

8,40€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 9789510394922

Aisteja hemmotteleva romaani Istanbuliin muuttaneesta Sadusta, kertomus rakkaudesta, ystävyydestä ja itsenäistymisestä, joka tekee valheista tarpeettomia.

”Hän tarkisti, että pöytä oli puhdas ja asetti huolellisesti kopioidut suurennokset järjestykseen. Ensimmäisessä kuvassa negatiivien päällekkäisvalotus loi ehkäisypillereistä hohtavan sädekehän hänen päänsä ympärille.”

Sadun ei pitänyt jäädä tänne. Mutta hän on jo rakastunut Umutiin, ja tuoksuvana hehkuva Istanbul tuntuu kotoisalta. Voisiko hän tehdä tänne kodin, siitäkin huolimatta että Umutin perhe pitää häntä siveettömänä eivätkä viranomaiset arvosta kurdimielenosoitusta valokuvaavia vieraita? Huolimatta siitä, että hän on luvannut palata kotiin ja mennä Peterin kanssa kihloihin? Paastokausi paljastaa armottomasti islamin asettamat ehdot elämälle ja ajaa Sadun häpeästä sikiävien valheiden verkkoon, josta on vaikea päästä irti.

Punainen paasto on aisteja hemmotteleva romaani rakkaudesta, ystävyydestä ja itsenäistymisestä. Ikkunoista kaikuvat imaamin vaativat kutsut, mutta kadut sykkivät muutosta ja täyttyvät uuden odotuksesta.

Keywords: Kotimainen kauno, Nykyromaanit

Author(s)
 
Publisher
WSOY
Publication year
2012
Language
fi
Edition
1
Category
Novels
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789510394922

We also recommend