Login

Kullberg, Anssi

Suomi - terrorismi - Supo: Koira joka ei haukkunut. Miksi ja miten Suomi on välttynyt terroristien toiminna

Kullberg, Anssi - Suomi - terrorismi - Supo: Koira joka ei haukkunut. Miksi ja miten Suomi on välttynyt terroristien toiminna, ebook

8,40€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 9789510391037

Voisiko Suomi toimia kansainvälisen terrorismin näyttämönä? Mikään väkivaltainen teko vallan arkkitehtuuria vastaan ei ole automaattisesti terrorismia. Se on sitä vasta, kun se julkisessa keskustelussa terrorismiksi määritellään. Vaikka Suomi onkin viime vuosina niittänyt arveluttavaa mainetta Jokelan ja Kauhajoen kou- lusurmatapausten takia, maassamme ei juuri ole tehty suurta huomiota herättämään tarkoitettuja poliittisia väkivallantekoja. Kuinka Suomi on onnistunut pysyttelemään lähes tyystin kansainvälisten terroritekojen ulkopuolella?

Ulkoasiainsihteeri ja tutkija Anssi Kullberg on koonnut viranomaistyöhön ja kokonaismaanpuolustuksen strategiaan nivoutuvan teoksen. Sen asiantuntija-artikkeleissa syvennytään mm. poliittiseen väkivaltaan Suomen sisällissodan aikoihin, terrorismin torjuntaan kylmän sodan vuosina ja Suomen asemaan globaalissa maailmassa osana jihadismin leviämistä. Koira joka ei haukkunut on kriittisen karvas kronologia paitsi terrorismin tunnusmerkeistä ja lieveilmiöistä myös internetin sirpaloittamasta haasteellisesta ajastamme.

Keywords: Historia

Author(s)
Publisher
WSOY
Publication year
2011
Language
fi
Edition
1
Page amount
443 pages
Category
History
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789510391037

Similar titles