Login

Kyrö, Antti

Pukin paha päivä

Kyrö, Antti - Pukin paha päivä, ebook

18,25€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 9789510390337

Hyvät uutiset: Joulupukki on olemassa. Huonot uutiset: Hän ei ole sellainen kuin saduissa kerrotaan.

Etkö usko enää joulupukkiin? Etkö ole koskaan uskonutkaan lentäviin pakettiautoihin? Kyrön veljesten joulupukki on tosi kuin naapurin seppo ja yhtä kaukana perinteisestä pukista.

Tänä jouluna koko juhla uhkaa peruuntua! Miten taata lapsille leikkirauha, kun aikuiset vievät lahjat käsistä? Pukki ja neuvokas tonttunelikko päättävät kirjoittaa Joulun Sanomalehden, joka valmistetaan salaperäisellä lahjapainokoneella.

Vaan matkaan tulee pieni mutka elikkä hillitön tulipalo. Lopulta pelissä on myös joulupukin uskottavuus, jota pelastamaan tarvitaan kaikkien aikojen piippuhyppy sekä pukin valtavaa vatsaakin suurempi sydän.

Tuomas Kyrö on aikamme kiitetyimpiä romaanikirjailijoita ja suomalaiset valloittaneen Mielensäpahoittajan luoja. Antti Kyrö on graafinen suunnittelija ja kuvittaja, jonka humoristiset kuvat ammentavat sarjakuvien ja pelien maailmasta.

Keywords: Joulupukki, lastenkirjallisuus, joulukertomukset, seikkailu, joulu, uhkakuvat, joululehdet, Joulun Sanomalehti, tulipalot, pajat, kaunokirjallisuus, Pajakkala

Author(s)
 
Publisher
WSOY
Publication year
2012
Language
fi
Edition
1
Page amount
66 pages
Category
Novels
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789510390337

We also recommend