Login

Mady, Elena

Ella Auran tuomiopäiväkirja

Mady, Elena - Ella Auran tuomiopäiväkirja, ebook

8,40€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 9789510389775

Maa säkenöi kuin safiiri olennon tarkkaillessa sitä Kuusta. Ihmiset saisivat aikaan mailman tuhon, vain yksi ainoa ennustus sanoi toisin. Mitätön keitu ja ihmispoika eivät ihmiskuntaa pelastaisi! Olento tuhoaisi kaikki, jotka hänen tielleen asettuisivat

Keitutyttö Ella Aura, keijun ja tontun jälkeläinen, lähtee Lapin tuntureille opiskelemaan keituagentiksi. Siellä hän saa tietää, että hänen elämänsä suuri tehtävä on suojella parasta ystäväänsä ja omaa ihmistään Tomia. Mutta miksi kukaan haluaisi pahaa Suomen tavallisimmalle pojalle?

Ella Auran tuomiopäiväkirja on kotimaisen fantasiasarjan todentajuinen ja koukuttava aloitusosa, jonka inhimillisen erehtyvät sankarit Ella Aura ja Tom Vuori eivät niele opetuksia pureksimatta. Nokkela huumori ja leikkivät lauseet lentävät kepeänä, mutta kuljettavat muassaan tärkeää viestiä yksilön merkityksellisyydestä.

Elena Mady on helsinkiläinen muusikko, kirjoittaja ja kouluttaja, joka on asunut suuren osan elämästään Yhdysvalloissa. Hän on nähnyt unia keitumaailmasta jo kymmenvuotiaasta alkaen.

Tutustu kirjaan osoitteessa: http://lue.wsoy.fi/lastenromaani/category/elenamady">http://lue.wsoy.fi/lastenromaani/category/elenamady
>

Arvosteluotteita

Kirja oli minusta valloittava ja hauska. -- Ella Auran tuomiopäiväkirja on sellainen kirja, jonka jokainen ympäristöstä huolta kantava aikuinen hommaa jälkikasvunsa luettavaksi. Ja kaiken lisäksi uskon, että lapset tulevat rakastamaan tätä kirjaa. Myös minusta tuntuu, että haluan palata kirjaan vielä uudestaan.

Kirjamielellä-blogi

Ella Auran tuomiopäiväkirja (WSOY) tarjoaa kaikille lukunälkäisille uutta kotimaista fantasiaa.

Kaleva

"Kirjoissa on poikkeuksellisen paljon tietoa. Mady kuvaa luontoa tarkasti, samoin uhkaavia ekokatastrofeja. Fantasiassa on harvoin vastassa näin realistista tuhoa.

Ympäristön pelastamisen ohella pohditaan paljon perheen ja ystävien merkitystä. Ella Aura on ihastuttava, positiivinen päähenkilö.

Synkistä aiheista huolimatta Madyn kerronta on pirteää ja paikoin humoristista."

Vesa Sisättö, Helsingin Sanomat

Keywords: lastenkirjallisuus, Fantasia, fantasiakirjallisuus, sarjakertomukset, agentit, keitut, ennustukset, pelastus, maapallo, huumori, romaanit, nuortenkirjallisuus, kaunokirjallisuus, suomenkielinen kirjallisuus

Author(s)
Publisher
WSOY
Publication year
2011
Language
fi
Edition
1
Series
Ella Aura
Page amount
420 pages
Category
Fantasy
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789510389775

We also recommend