Login

Vesala, Juha

Tähtäimessä voitto

Vesala, Juha - Tähtäimessä voitto, ebook

8,40€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 9789510388327

Tärkeintä ei ole voitto, vaan yhdessä saavutettu voitto

Santtu kavereineen on saanut peruskoulun päätökseen ja suuntautunut kuka lukioon, kuka ammattikouluun. Santtu on osoittanut koripallokentällä taitonsa ja saa nyt kutsun Slam-Boysin edustusjoukkueeseen, joka tähtää Suomen cupin voittoon.

Harjoittelu ei ole leikkiä vaan totista touhua, eikä kilpailu jää vain joukkueiden väliseksi, sillä joukkueen sisälläkin kaikki koettavat panna parastaan. Onneksi maailman suloisin tyttö, paras ystävä ja perhe pitävät nuoren pelaajalupauksen paineiden alla järjissään ja poissa hankaluuksista.

Tähtäimessä voitto on viihdyttävä ja innostava tarina unelman toteuttamisesta - aivan kuten meillä jokaisella on haaveemme, jonka haluamme muuttuvan todeksi. Eikä tärkeintä ole voitto, vaan yhdessä saavutettu voitto. Juha Vesala, Kouvolan Sanomien urheilutoimittaja, tuntee läpeensä koripalloilun. Slam-Boysin edustusjoukkueen vaiheista, kuten ulkomaisista pelaajahankinnoista, joukkuehengen kehittymisestä sekä pelikuvauksista, ei puutu vauhtia saati jännitystä. Teos on jatkoa kirjalle Kaksoiskuljetus.

Keywords: nuortenkirjallisuus

Author(s)
Publisher
WSOY
Publication year
2011
Language
fi
Edition
1
Page amount
150 pages
Category
Novels
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789510388327

We also recommend