Login

Venho, Johanna

Syntysanat

Venho, Johanna - Syntysanat, ebook

8,40€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 9789510386569

PALKITUN RUNOILIJAN KOMEA ROMAANIDEBYYTTI 

Voiko nainen lähestyä
miestä siivet selässään?
Hanna ja Mesi saavat huomata, 
että ihminen voi muuttua, jos 
oppii lausumaan oikeat sanat.

Kirjailija Hanna Frank saa tarpeekseen pääkaupungin hektisestä elämänmenosta. Hän jättää miesystävänsä Ouran ja muuttaa maalaiskylän vanhaan pappilaan voidakseen kirjoittaa rauhassa. Hanna on reissunainen, nopeitten lähtöjen mestari. Mutta osaako hän asettua aloilleen?

Hanna alkaa tarkkailla Mesi Kivelää, naapurissaan asuvaa kolmen lapsen leskiäitiä. Siinä missä perheetön Hanna on saanut keskittyä työhönsä ja vaihtuviin rakkaussuhteisiinsa, Mesin vuodet ovat täyttyneet toisista huolehtien.

Mesi on tullut käännekohtaan elämässään ja Hannan kirjoittama tarina Venetsiasta sysää muutoksen liikkeelle. Hanna alkaa tutkia pappilan menneisyyttä ja Mesin ensirakkauden Aarnin kohtaloa. Mesi saa huomata, että jos tahtoo tarinasta totta, ei voi pelätä omia sanojaan.

Mistä on hyvät naiset tehty?

Syntysanat on todellisuuden rajoja venyttävä tarina uudesta alusta ja naisen muuttuvasta kuvasta, ihmisen haasteesta kasvaa omaksi itsekseen. Se herättää ajatuksia myös taiteen merkityksestä elämässä: taide saa meidät näkemään itsemme peilikuvaa todempina.


Keywords: Kotimainen kauno, Nykyromaanit

Author(s)
Publisher
WSOY
Publication year
2011
Language
fi
Edition
1
Category
Novels
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789510386569

We also recommend