Login

Kettu, Katja

Kätilö

Kettu, Katja - Kätilö, ebook

9,60€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 9789510386521

Katja Ketun palkittu menestysromaani taikoo esiin vaietun historian, vankileirien ja saksalaissotilaiden sotamorsiamien Suomen.

Kätilö on tosipohjainen kertomus suomalaisnaisen ja SS-upseerin yhteentörmäyksestä Lapin sodan kynnyksellä. Se on väkevä todistus siitä mihin ihminen on valmis rakkauden tähden.

Petsamo, kesäkuu 1944. Kätilöllä on punikkina lahdatun isänsä kiihkeä veri. Hän on jo lapsena rikkirevitty maho hyljäke, joka tuntee välilihojen ja karboliveden maailman. Kunnes hän törmää mieheen, saksalaisluutnanttiin kiillotetuissa SS-saappaissa. Ja mies näkee hänet, jälkeisissä pestynä, purtu napanuora hampaiden välistä roikkuen. Mies katsoo niin kuin ei kukaan ennen. Rakkaudessaan nainen on valmis seuraamaan miestä leirille, johon tämä komennetaan, kulkemaan vaikka läpi koko Jäämeren rannat.

Keywords: sotakirjallisuus, historialliset romaanit, dokumenttikirjallisuus, fiktio, rakkausromaanit, päiväkirjaromaanit, Lapin sota, 1944-1945, selviytyminen, sota, julmuus, rakastuminen, seksuaalisuus, raiskaus, naiset, vankileirit, raskaus, aviottomat lapset, sotilaat, saksalaiset, romaanit, abortti, kuolema, kätilöt, upseerit, agentit, tiedustelupalvelut, saamelaiset, vangit, sota-aika, kaunokirjallisuus, Kuolleen Miehen vuono, Neuvostoliitto, Titovka, suomenkielinen kirjallisuus

Author(s)
Publisher
WSOY
Publication year
2011
Language
fi
Edition
1
Page amount
150 pages
Categories
Novels
 
War
 
Historical
 
Romance
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789510386521

We also recommend