Login

Mentula, Mooses

Musta timantti

Mentula, Mooses - Musta timantti, ebook

8,40€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 9789510386170

Thaimaalaiset marjanpoimijat jäävät loukkuun suomalaisen metsän lajirunsauteen. Tuotannollis-taloudelliset syyt kohtaavat kemijärveläisen yrittäjähengen. Kuinka paljon vaivaa kannattaa nähdä, jotta sukupuolitauti ei päädy vaimon tietoon ja kuinka voimanostaja voi piristää naista Mariellan aamuisessa hytissä?

Mustan timantin novellit kertovat ihmisistä, joiden ovelle elämä koputtaa muttei kysy sopiiko tulla. Kun hyödyttömyys, voimattomuus ja liian pehmeät puurakenteet asettuvat esteiksi, voimme huomata kuinka noloin tavoin ihminen joutuu ylpeydestään muistuttamaan. Mustan timantin tarinoissa on lämpöä ja sovintoa, mutta myös julmaa, elämän läimimää huumoria.

Mooses Mentula tekee esikoisteoksessaan kunniaa novelliperinteemme suurille mestareille. Tiiviit, vaivattoman tuntuiset kertomukset tavoittavat laajan maan lukuisat puheenparret ja tekevät yllättäviä irtiottoja realismin arkipaidasta.

Keywords: Novellit, novellit, arkielämä, parisuhde, kriisit, mieskuva, huumori, esikoisteokset, kaunokirjallisuus, suomenkielinen kirjallisuus

Author(s)
Publisher
WSOY
Publication year
2011
Language
fi
Edition
1
Page amount
164 pages
Category
Novels
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789510386170

We also recommend