Login

Vainikainen, Tuula

Äidit ja aikuiset tyttäret - matkalla ymmärrykseen

Vainikainen, Tuula - Äidit ja aikuiset tyttäret - matkalla ymmärrykseen, ebook

8,40€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 9789510384015

OVATKO ÄIDIT TYTTÄRIÄ HANKALAMPIA?

Kaikki naiset ovat äitiensä tyttäriä niin hyvässä kuin pahassa. Äiti rakastaa ja huolehtii, mutta myös hallitsee ja on ikuinen harjoitusvastustajamme. Viimeistään äidin kuolema tuo eteen lahjomattoman peilin: irtipäästäminen on vaikeaa erityisen läheisissä, mutta yhtä lailla hankalissa suhteissa.

Tämä kirja auttaa tyttäriä ymmärtämään äitiensä ristiriitaistakin toimintaa ja tunnistamaan sukupolvien ketjun merkityksen. Antamalla anteeksi voimme oppia iloitsemaan saamastamme hyvästä ja elämään kiitollisina omaa elämäämme.

Kymmenien tyttärien kertomukset todistavat moninaisesta äiti¿tytär-suhteesta hyvine ja vaikeine hetkineen, katkerine muistoineen sekä voimauttavine oivalluksineen.

Tuula Vainikaiselle (s. 1958) myönnettiin Vuoden tiedetoimittaja -palkinto vuonna 2010 innostavasta ja monipuolisesta toiminnasta toimittajana, tiedottajana ja kouluttajana. Vainikainen tiedetään erityisesti lääketieteen kansantajuistajana.

Keywords: vanhempi-lapsisuhde, äidit, tyttäret, naiset, lapsuus, vaikutukset, naiseus, elämänkaari, tunne-elämä, sukupolvet, sosiaalinen vuorovaikutus

Author(s)
Publisher
WSOY
Publication year
2011
Language
fi
Edition
1
Category
Psychology
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789510384015

Similar titles