Login

Honkapää, Päivi

Taivaan paino

Honkapää, Päivi - Taivaan paino, ebook

6,40€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 9789510380581

Alkuja ilman loppuja. Muistoja jotka kieltäytyvät haalistumasta.

Ja kaiken yllä lepää taivaan paino.

Velho ja varas Jarren pakenee pahamaineisesta Sur-Neetin kaivosvankilasta. Avukseen hän saa vanginvartija Bargasin, jota kiehtovat tarinat Sabahanin salaisen kirjaston aarteista ja Vernan kaupunkia hallitsevasta varkaiden Killasta. Kaksikko aloittaa taivalluksensa läpi tuhkaksi palaneen maan pyrkimyksenään karistaa vihamiehensä kannoiltaan. Samaan aikaan äänetön ja epätoivoinen tuuli, Etsijä, haravoi Sabahanin erämaata muistaakseen menneisyytensä ja löytääkseen miehen joka tuntee hänet nimeltä.

Mitä pidemmälle matkalaiset ehtivät, sitä väistämättömämmin heidän haarautuneet polkunsa kiertyvät yhteen. Verna on kuitenkin unohtanut kasvattinsa ja miltei kuollut. Sama kohtalo uhkaa Etsijää. Jarren huomaa pitelevänsä käsissään elämänsä avaimia ja saa eteensä haasteen, joka panee hänet aukomaan ovia, jotka hän vannoi sulkeneensa iäksi.

Kiitetyn ja palkitun fantasiatrilogian odotettu päätösosa lumoaa kauneudellaan ja herkkävaistoisuudellaan. Se on väkevä tarina rakkaudesta: sen jatkuvuudesta, pysyvyydestä ja katoavuudesta.

Keywords: nuortenkirjallisuus, Fantasia, romaanit, fantasiakirjallisuus, seikkailukirjallisuus, pako, etsintä, aarteet, kirjastot, ystävät, vanginvartijat, tuuli, velhot, varkaat, kaunokirjallisuus, Verna, Sabahan, suomenkielinen kirjallisuus

Author(s)
Publisher
WSOY
Publication year
2011
Language
fi
Edition
1
Category
Novels
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789510380581

We also recommend