Login

Vidarsdotter, Solveig

Rävlystnad

Vidarsdotter, Solveig - Rävlystnad, audiobook

5,10€

Audiobook
ISBN: 9789178611997

Stora Blåsjön, Jämtland 2007.

Närpoliserna Ingrid Kvarnberg och Erland Skogmo är först på plats i skidorten Stora Blåsjön när den unga miljöaktivisten Noomi Bergman hittas död tidigt på skärtorsdagen. Kroppen ligger nergrävd i snön i närheten av pisten och fjällhotellet.

Dödsfallet skapar oro bland både bybor och turister och i förhör framkommer det att Noomi Bergmans kamp för att rädda traktens fjällrävar gått stick i stäv med de bofastas planer på att utveckla turismen. Påskfirandet kommer av sig helt och en känsla av misstro sprider sig. Vem kan man lita på och vad är det egentligen som är i görningen?

Århundradets storm drar plötsligt in över området och i snökaoset måste poliserna och fjällräddningen ge sig ut på ett riskfyllt eftersök efter flera personer som försvunnit i ovädret.

Samtidigt som Ingrid jobbar med utredningen befinner sig hennes särbo, renskötaren Nils Varra, på vinterbeteslandet trettio mil därifrån - och där tar han ett ödesdigert beslut.

Keywords: Jämtland småstadsdeckare offer mord poliser följetång dödsfall skidhotell snö vinter konflikter kärlek vänskap relationer

Author(s)
Reader
Publisher
Lind & Co AB
Publication year
2019
Language
sv
Edition
1
Series
Kvarnberg och Skogmo
Category
Thriller
Format
Audiobook
Duration
13:34:41
Tracks
118

We also recommend