Login

Kamal, Sheena

Kadonneet sielut

Kamal, Sheena - Kadonneet sielut, ebook

23,05€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 9789150759525

Kadonneet sielut
Hän uskoi, että oli jättänyt menneisyyden taakseen. Mutta hän oli väärässä.

Eräänä päivänä tulee puhelu, joka kääntää Nora Wattsin maailman päälaelleen. Bonnie, tytär, jonka hän on antanut adoptoitavaksi, on kadonnut. Koska tyttö on aiemmin karannut kotoa useita kertoja, poliisi ei ota asiaa vakavasti, ja Nora, joka työssään etsii kadonneita henkilöitä, on epätoivoisten adoptiovanhempien viimeinen oljenkorsi.

Nora on myös itse asunut kadulla ja tietää, millaiset vaarat voivat uhata yksinäistä teinityttöä. Vasten tahtoaan hän päättää etsiä Bonniea. Hän lähtee Vancouverin sateen kastelemilta kaduilta Kanadan lumipeitteisten vuorten kautta saarelle, jossa hänen täytyy kohdata pahin pelkonsa - vain pelastaakseen sen lapsen, jota hän ei koskaan halunnut.

---

Sheena Kamal syntyi Karibialla ja muutti lapsena Kanadaan. Sheenalla on valtiotieteiden tutkinto ja hän on työskennellyt aiemmin tutkivana rikostoimittajana elokuva- ja televisioteollisuudessa. Tänä päivänä hän asuu Vancouverissa. Kriitikoiden ylistämä Kadonneet sielut on hänen esikoisromaaninsa, joka on myyty viiteentoista maahan.

Author(s)
Translator
Publisher
HarperCollins Nordic
Publication year
2018
Language
fi
Edition
1
Category
Novels
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789150759525

We also recommend