Login

Beckett, Tina

Kun toivo palaa/Sovinnon aika/Timanteilla ja unelmilla

Beckett, Tina - Kun toivo palaa/Sovinnon aika/Timanteilla ja unelmilla, ebook

Not available

Not available in your country
Kun toivo palaa

Ensimmäinen kerta, ensimmäinen rakkaus, ensimmäinen särkynyt sydän...

Jessi Riley koki kaikki kolme samalla kertaa - kiitos kaupungin pahan pojan, Clinton Marksin. Sitten unohtumaton lukion päättäjäisyö oli ohi, ja Clint lähti kaupungista. Nyt, kaksi vuosikymmentä myöhemmin, Clint on palannut Jessin elämään Jessin tyttären hoitavana sotilaslääkärinä!

Yhteisten muistojen noustessa pintaan myös vanhat tunteet heräävät horroksestaan. Voisiko uusi yritys tehdä yhdestä yöstä onnellisen loppuelämän?

Sovinnon aika

Mobile, Alabama oli paikka, jonne tohtori Mark Clayborn ei aikonut palata koskaan. Sitten isän sairastuminen tuo hänet takaisin laskiaiskarnevaalien kotikaupunkiin - kohtaamaan demoninsa. Pimeyden keskellä loistaa kuitenkin kutsuva valonsäde: suloinen Laura Jo Akins.

Oma tytär on tärkeintä Laura Jolle... joten miksi komea Mark herättää hänessä tunteita, joille hänen piti olla immuuni?! Olisiko hänestä antamaan Markille rohkeutta jäädä - ja löytää rakkauden, jonka Mark niin selvästi ansaitsee?

Timanteilla ja unelmilla

Miehen, joka haluaa miljoonia, on kyettävä koviin päätöksiin. Kun Alessandro Carettin rakettinousu rikkauksiin alkoi, hänen ensimmäinen kova päätöksensä oli poistaa elämästään uuteen tyyliin sopimaton tyttöystävä Megan. Järki ennen kaikkea, ja liikemaailman guruthan tunnetaan taidostaan tehdä järkeviä päätöksiä!

Nyt, miljoonat tilillään, Alessandro haluaa sen yhden asian, jota rahalla ei saa: Meganin. Hän yrittää timanteilla ja silkkiunelmilla, mutta rakkaudella, hän huomaa, on hyvin vähän tekemistä järjen kanssa!

Author(s)
 
 
Translator
 
 
Publisher
Harlequin
Publication year
2016
Language
fi
Edition
1
Series
Lääkäriromaani
Category
Novels
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789150754650

We also recommend