Login

Novak, Brenda

Kuolleet eivät puhu

Novak, Brenda - Kuolleet eivät puhu, ebook

Not available

Not available in your country
Kuolleet eivät puhu

Mississippiläisen maatilan pihan perälle on haudattu ruumis

Grace Montgomery tietää, kuka vainaja on, ja miksi tämä päätyi mullan alle. Hän oli vain kolmentoista, kun pahin tapahtui. Ja nyt, samoin kuin silloin, hän joutuu pitämään suunsa kiinni.

Grace lähti Stillwaterin kaupungista kolmetoista vuotta sitten. Hän yritti unohtaa ja päästä elämässä eteenpäin. Apulaispiirisyyttäjänä Jacksonin suurkaupungissa hän saavutti viimein menestyksen, jonka piti muuttaa hänen elämänsä paremmaksi. Mutta ei siinä niin käynyt -ja siksi hän on palannut kohtaamaan menneisyytensä. Siitä puolestaan seuraa, että hän joutuu menemään takaisin veljensä omistamalle maatilalle ja tapaamaan Stillwaterin asukkaat, joista monet osuvat epäilyksissään lähelle totuutta.

Leskimies Kennedy Archer lukeutuu siihen joukkoon. Hän on ehdolla kaupungin seuraavaksi pormestariksi, ja hänen olisi suotavinta pysyä mahdollisimman kaukana Gracesta. Mutta... Grace on arvoitus, jota hän ei kykene vastustamaan. Ei vaikka Gracen viholliset alkavat saada vihiä siitä, mitä todella tapahtui - ja se voisi koitua heidän kummankin tuhoksi.

Author(s)
Publisher
Harlequin
Publication year
2014
Language
fi
Edition
1
Series
Bestseller
Category
Novels
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789150751918

We also recommend