Login

Celmer, Michelle

Isien lupaukset / Hetken huumassa

Celmer, Michelle - Isien lupaukset / Hetken huumassa, ebook

Not available

Not available in your country
Isien lupaukset

Alexander del Castillo on valmis mihin tahansa rakkaan isoisänsä hyvinvoinnin vuoksi. Vanhus uskoo, että suvun yllä häälyy kirous, jota hän pelkää niin että se uhkaa jo hänen terveyttään. Kirous liittyy suvun päättymiseen, ja lopulta Alex tajuaa, mitä hänen on tehtävä. Hänen - onnellisen poikamiehen - on naitava hänelle jo syntymästä valittu nainen, Loren Dubois, jota hän ei ole nähnyt hyvin pitkään aikaan. Samalla hänen olisi - ehkä - jätettävä hyvästit tyrmäävälle assistentilleen Gisellelle sänkykamarin puolella! Alexilla ei ole aavistustakaan, millainen nainen hänellä on vastassaan, ennen kuin hän tapaa tulevan vaimonsa...

Hetken huumassa

Thomassaaren ikiaikaisen käsityksen mukaan kuninkaalliset ja politiikka eivät sovi yhteen. Odotettavissa on siis rutkasti hämmennystä, kun prinsessa Anne huomaa yhden illan suhteen päätteeksi odottavansa Thomassaaren pääministerin pojan Samuel Baldwinin lasta!

Samin suurin haave on seurata isänsä jalanjälkiä ja nousta Thomassaaren pääministeriksi, mutta kuninkaallisen perheen jäseniä ei kelpuuteta hallitukseen. Samin on siis valittava elinikäisen haaveensa ja lapsensa tulevaisuuden väliltä. Voittaako orastava rakkaus poliittisen kunnianhimon?

Author(s)
 
Publisher
Harlequin
Publication year
2012
Language
fi
Edition
1
Series
Viettelys
Category
Novels
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789150747393

We also recommend