Login

Carlsson, Rickard

Kontraktsmördaren och hans mamma

Carlsson, Rickard - Kontraktsmördaren och hans mamma, ebook

9,25€

Ebook, ePUB with Adobe DRM
ISBN: 9788726754926
DRM Restrictions

PrintingNot allowed
Copy to clipboardNot allowed

På Faludden på södra Gotland, en bra bit bort från det man kan kalla för ära och redlighet, styr pastor Ernst med järnhand över sin församling Jesu Flock. Medlemmarna är hans trogna tjänare och följeslagare till den grad att han tillåts ta sig friheter på ett sätt som sig inte bör. Så har det alltid varit. Därför är det ingen som ifrågasätter att församlingens unga flickor en efter en försvinner.

På sin artonde födelsedag får de en helig gåva av pastorn - något de sedan ska bära med sig ut i världen. Som så många av hennes systrar i församlingen skickas Inghild-Marie i vuxen ålder ut för att frälsa världen, men hon tar sin tillflykt till småländska Tingsryd, där det snart händer underliga saker.

Det blir inte riktigt som pastor Ernst har tänkt sig. Om sanningen ska fram så blir egentligen ingenting som pastor Ernst har tänkt sig. Eller för den delen trott.

Kontraktsmördaren och hans mamma en spänningsroman med stor dos humor, om hur det blev som det blev, när det inte blev som det skulle.

Author(s)
 
Publisher
Saga Egmont
Publication year
2021
Language
sv
Edition
1
Category
Folklore
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9788726754926

We also recommend