Login

Eklund, Emelie Robin

Sambaläraren - erotiska noveller

Eklund, Emelie Robin - Sambaläraren - erotiska noveller, ebook

6,15€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 9788726723496

""Aj, foten..." Han kände på den. "Gör det ont?" Hon skakade på huvudet. Såg på honom med stora ögon som var fyllda med något annat än smärta. Lyfte mekaniskt en hand och lade den ovanpå hans. Drog den med sig upp över det jeansklädda benet, över höfterna, över bröstens hårda knoppar och ned mellan låren där hon klämde fast den. Han kände en svag doft av herrparfym. Öppnade munnen för att vinna tid: "Vilken typ av parfym använder du?"

"Rakvatten. Jag gillar herrdofter bäst. De är fräschare på något sätt." Mmm. Var det därför han hade tänt på henne? För att hon gick runt och luktade man? Och nu låg han med handen mellan hennes ben och hade stånd.

Hur kommer det att gå med sambalektionerna? Kommer hon lära sig att dansa samba?"

Läs även "På scoutläger".

Sedan 1984 har Cupido gett ut ett magasin i veckan sprängfyllt med sexhistorier och informativa artiklar om sexualitet och njutning utan moraliska pekpinnar eller skammande. Alla är välkomna i Cupidos universa, och alla finns representerade. det är läsarna själva som skriver novellerna i magasinet och de kommer garanterat få dig att rodna. Vardagens sexliv blir allt annat än ordinärt när Cupidos läsare behandlar ämnet och levererar historier fulla av glädje, lekfullhet och njutning.

Translator
Publisher
Saga Egmont
Publication year
2021
Language
sv
Edition
1
Series
Cupido
Category
Novels
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9788726723496

We also recommend