Login

Gustafsson, Johan

Min frus väninna - erotiska noveller

Gustafsson, Johan - Min frus väninna - erotiska noveller, ebook

1,50€

Ebook, ePUB with Adobe DRM
ISBN: 9788726723120
DRM Restrictions

PrintingNot allowed
Copy to clipboardNot allowed

"Jag vet inte om du har lagt märkt till det, men tycker du inte också att Jill är väldigt lik Pamela Anderson? frågade min fru Ebba när den förstnämnda försvann ut i badrummet för att titta sig själv i ögat. Förmodligen hade hon fått en ögonfrans i det. Efter ett tag ropade hon och undrade om någon av oss kunde komma ut i badrummet och hjälpa henne. Min fru bad mig att gå dit.

Jaja. Jag gick ut till Jill i badrummet som stod framför spegeln och tvättstället. Hon hade doppat ansiktet i vatten såg jag. Det var säkert därför hon tagit av sig blusen. Behån var en vit, ynklig liten spetssak som knappt täckte bröstvårtorna. När hon lutade sig framåt mot spegeln lyckades den inte heller med det. Det översta av de stora, rosa vårtorna tittade fram som om de också försökte hitta skräpet. Jag fick bort skräpet... Vi gick in i vardagsrummet igen.

Plötsligt var Jill naken och jag satt där och glömde att andas. I min egen futtiga soffa låg en naken skönhet och smektes av min fru, som - medan hon gjorde det - gradvis tog av sina egna...

Blir det en erotisk kväll för alla tre?"

Läs även "Du får vad du fokuserar på".

Translator
Publisher
Saga Egmont
Publication year
2021
Language
sv
Edition
1
Series
Cupido
Category
Novels
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9788726723120

We also recommend