Login

Ensam hemma

 - Ensam hemma, ebook

7,70€

Ebook, ePUB with Adobe DRM
ISBN: 9788726711363
DRM Restrictions

PrintingNot allowed
Copy to clipboardNot allowed

Ensamhet kan få oss att göra underliga saker - och likadant blir det om tillvaron slår över åt rakt motsatt håll. Ibland händer dessutom sådant som får en att undra om inte hjärnan har ballat ur fullständigt. I denna samling får vi bl.a. stifta bekantskap med ett medium, en drakflicka och en man som får en livsviktig varning. Som om det inte vore nog får vi även en inblick i hur framtidens nätdejting kan se ut. För visst är det väl dumt att nöja sig med utbudet på Tellus, när det ändå finns en hel galax...

"Ensam hemma" är en novellsamling som sammanställts av Novellmästarna. Den innehåller texter skrivna av Ulf Broberg, Ulf Durling, Ahrvid Engholm, Bertil Falk, Kjell E. Genberg, Pia Lindestrand, Niki Loong, Helena Sigander och Cecilia Wennerström.

År 2004 förenades ett urval av Sveriges främsta författare för att främja novellskrivandets konst. De ursprungliga medlemmarna var då Olov Svedelid, Kjell E. Genberg, Bertil Falk och Ulf Durling, men flertalet nya medlemmar och hedersmedlemmar har bidragit till novellskrivandet genom åren. Den senaste samlingen innehöll noveller från medlemmarna Ulf Broberg, Ulf Durling, Ahrvid Engholm, Bertil Falk, Kjell E. Genberg, Pia Lindestrand, Niki Loong, och Cecilia Wennerström och ordförande Helena Sigander.

Publisher
Saga Egmont
Publication year
2020
Language
sv
Edition
1
Category
Novels
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9788726711363

We also recommend