Login

Bégaudeau, Virginie

LeXuS: Satie, Prägressen - Erotisk dystopi

Bégaudeau, Virginie - LeXuS: Satie, Prägressen - Erotisk dystopi, audiobook

3,05€

Audiobook
ISBN: 9788726640403

Som alla invånare i Belgram lever Satie ett liv som har bestämts av LeXuS. Men tänk om LeXuS gjorde fel? Satie är missnöjd med sitt tilldelade distrikt och sin tilldelade partner, och till slut verkar det bara finnas en väg ut. I sista sekund får hon en utväg som kan rädda hennes liv och förändra det för all framtid: Prägressen.
I en dystopisk framtid styrs staden Belgram av en uppsättning lagar som kallas LeXuS. Under den strikta, totalitära regimen har sex blivit ett privilegium som kan köpas, säljas eller förtjänas. Rätten till sex beror på en persons sociala framgång, och på grund av den strikta övervakningen är sexbrott ett avlägset minne.
Men allting är inte som det ska i Belgram. En grupp desertörer leder ett uppror, och de vill störta LeXuS-regimen så att alla ska få åtnjuta sexuell frihet.

Välkommen till Belgram: en värld som du får upptäcka genom befolkningens ögon. Varje karaktär berättar en ny historia, och alla delar kan läsas fristående. Detta är berättelsen om Satie, registreringsnummer 1593.

Author(s)
Translator
Reader
Publisher
Saga Egmont
Publication year
2021
Language
sv
Edition
1
Series
LUST
Category
Folklore
Format
Audiobook
Duration
01:13:00
Tracks
2

We also recommend