Login

Christenson, Hanna

Duggregn

Christenson, Hanna - Duggregn, audiobook

13,85€

Audiobook
ISBN: 9788726627176

6 terminer. Det är så länge Alexander har varit kär i Michaela när han äntligen vågar bjuda ut henne - tjejen som fångade hans hjärta redan första gymnasiedagen. Men deras efterlängtade dejt hinner knappt börja innan katastrofen är ett faktum. Det går på en hundradels sekund - sedan blir allting svart.

Efter flera år utan kontakt förs Alexander och Michaela plötsligt samman igen. De har levt vitt skilda liv, men båda är starkt påverkade av den där kvällen i Stockebro för längesen. Michaela har hittat Gud medan Alexander straffar sig själv med ett kärlekslöst förhållande. Är det slumpen som gör att de ses igen? Och är det möjligt för dem att övervinna det förflutna och gå vidare?

Hanna Christenson är en svensk författare och översättare från Stockholmsområdet. Hennes mål är att skriva böcker som får läsaren att somna med ett leende på läpparna.

Keywords: Hanna Christenson, kvinnlig författare, roman, relationsroman, relationer, kärlek, förälskelse, tidshopp, bokmal, sportig kille, hemlig beundrare, skönlitteratur, romans, bilolycka, svek, troende, överfall, ödet, svartsjuka, hemligheter

Author(s)
Reader
Publisher
Saga Egmont
Publication year
2020
Language
sv
Edition
1
Categories
Novels
 
Romance
Format
Audiobook
Duration
07:19:00
Tracks
23

We also recommend