Login

Wise, Marianne Sophia

Erotic Valentine's Day - 6 eroottista novellia

Wise, Marianne Sophia - Erotic Valentine's Day - 6 eroottista novellia, audiobook

7,70€

Audiobook
ISBN: 9788726534191

Seksikästä ystävänpäivää - 6 eroottista novellia

Mausta ystävänpäivä kuuden eroottisen novellin mehevällä kokoelmalla.
"Saamme häneltä housut pois, ja otan kovan kullin suuhuni. Imen, ja hän kokoaa pitkät hiukseni käteensä. Hän voihkii ja kiristää otettaan. Hän kohottaa ylävartaloaan ja työntää minua taaksepäin. Hän suutelee kuin nälkäisenä kaulaani ja rintojani, kääntää minut ympäri ja upottaa kasvonsa takapuoleeni. Hän nuolee minut entistä märemmäksi, takaapäin. Pillun myös, perusteellisesti."
Tinder-taksi kuljettaa Mikin villien kolmekymppisbileiden jälkeen kohti seuraavaa osumaa ja kunnon panoa. Apumies kuvaa öljynporauslautalla vuorotöitä tekevän Henryn lomaöitä, jolloin vartalon, sanojen ja tunteiden kieli saavat jyllätä - yksi yö, yksi nainen. Leikkikaverina Mr. X puolestaan saa palkankorotuksen asiapitoiset perustelut hukkumaan odottamattomaan yhteydenottoon, jonka jälkeen ei voi ajatella muuta kuin rajuja orgasmeja entisen pomon kanssa. Kokoelmaan kuuluvat myös mieltä ja kehoa kutkuttavat novellit Jenny Merirosvo, Allaspoika sekä Syntymäpäivälahja.
Erika Lust on ruotsalainen elokuvatuottaja, jonka tavoitteena on kuvata ihmisen luonnetta ja moninaisuutta kertomuksilla intohimosta, läheisyydestä, rakkaudesta ja halusta yhdistämällä vahvoja tarinoita ja eroottisia hupailuja.

Author(s)
 
 
 
 
Translator
 
Reader
Publisher
Saga Egmont
Publication year
2020
Language
fi
Edition
1
Series
LUST
Category
Novels
Format
Audiobook
Duration
03:03:00
Tracks
37

We also recommend