Login

Brandelid, Annette

Greve af Hjo

Brandelid, Annette - Greve af Hjo, ebook

9,25€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 9788726379129

Anlagda bränder är ett ovanligt inslag i vardagen i västgötska Hjo. Men nu har det plötsligt inträffat två stycken på kort tid. När polisen identifierar samma skoavtryck på båda platserna blir Helena Groop och hennes kollegor på stationen än mer misstänksamma. Har man fått en blivande pyroman på halsen?

På Hjo-kurirens redaktion sitter journalisten Sara Blidh i liknande tankar. För visst har det varit fler bränder i området de senaste åren? Kan det rentav finnas ett samband? Samtidigt har hon svårt att komma över det ouppklarade fallet med Johan Hult - pojken som försvann spårlöst för så längesedan. Då hade Sara varit så nära att hitta sanningen! Men kanske finns den fortfarande inom räckhåll...

"Greve af Hjo" är den andra delen i Annette Brandelids mysdeckarserie "af Hjo" där mystik, spänning och relationer varvas om vartannat. Sakta men säkert vävs karaktärernas öden samman, i en småstad där alla känner alla. I Greve af Hjo får vi återigen träffa flera av den lilla stadens välbekanta invånare och dessutom stifta nya, spännande bekantskaper.

Author(s)
Publisher
Saga Egmont
Publication year
2021
Language
sv
Edition
1
Series
af Hjo
Category
Folklore
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9788726379129

We also recommend