Login

Ellis, David

Murhatalo: Osa 5

Ellis, David - Murhatalo: Osa 5, audiobook

7,00€

Audiobook
ISBN: 9788726260687

Ocean Drive 7 on uljas, miljoonien arvoinen rantatalo rikkaassa Hamptonsissa. Talon jyhkeä, goottilaistyylinen julkisivu kätkee kuitenkin sisälleen kammottavan menneisyyden: talossa on tapahtunut useita raakoja murhia, joita ei ole koskaan ratkaistu. Hylättyä, autiota ja huhujen mukaan kirottua taloa kutsutaan Murhataloksi, ja paikalliset kiertävät sen kaukaa.

Newyorkilainen rikostutkija Jenna Murphy vietti lapsuutensa kesät Hamptonsissa, muttei ole käynyt alueella lapsuusvuosien jälkeen. Kun Jenna siirtyy poliisiksi Hamptonsiin, hollywoodilainen kykyagentti ja tämän rakastajatar löydetään murhattuina autiosta Murhatalosta.

Raa'at murhat käynnistävät tapahtumaketjun, jonka keskiöön Jenna joutuu. Jennan on pantava oma henkensä peliin paljastaakseen totuuden - ennen kuin Murhatalo vaatii lisää uhreja.

"Murhatalo" on täynnä tapahtumia ja käänteitä - ei ole ihme, että James Patterson on maailman myydyin trillerikirjailija. Teos on hyytävän jännittävä ja koukuttava tarina murhista, rahasta ja kostosta.

Author(s)
 
Translator
Reader
Publisher
Saga Egmont
Publication year
2019
Language
fi
Edition
1
Category
Novels
Format
Audiobook
Duration
03:19:04
Tracks
111

We also recommend