Login

Vild, Lisa

Sugargirl

Vild, Lisa - Sugargirl, ebook

9,25€

Ebook, ePUB with Adobe DRM
ISBN: 9788726089387
DRM Restrictions

PrintingNot allowed
Copy to clipboardNot allowed

"Låt mig åtminstone visa dig vad det är du går miste om, viskar han i hennes öra medan hans fingrar hittar klänningens gömda blixtlås. De varma, sträva fingrarna mot hennes rygg får Ella att rysa. Klänningen faller till golvet tätt följd av hennes underkläder. Det svala rummet får huden att knottra sig och bröstvårtorna att styvna. Hennes kropp bär fortfarande osynliga märken efter Victors händer och läppar, men Claude suddar snart ut dem."

Det har gått ett år sedan Ella började jobba som Camgirl. Online lär hon känna en äldre, förmögen man som lovar henne allt hon pekar på i utbyte mot en enda sak: hennes umgänge. Ellas sommar som Sugar Baby kantas av lyxiga middagar, exklusiva kläder, resor och framför allt ett fortsatt sexuellt uppvaknande. Men när Ella stöter på en gammal kärlek ställs allt på sin spets och hon tvingas göra ett val.

Sugargirl är den andra delen i serien om Ella, en ung, oerfaren kvinna som upptäcker sig själv och sin sexualitet. Sugargirl är den fristående uppföljaren till Camgirl.

Author(s)
Publisher
Saga Egmont
Publication year
2018
Language
sv
Edition
1
Series
Camgirl
Category
Folklore
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9788726089387

We also recommend