Login

Skov, Sarah

Ät med mig

Skov, Sarah - Ät med mig, ebook

1,50€

Ebook, ePUB with Adobe DRM
ISBN: 9788726076547
DRM Restrictions

PrintingNot allowed
Copy to clipboardNot allowed

"Glassen är den sista rätten. Desserten är vackert arrangerad på tallriken men istället för att berömma den låter jag mitt pekfinger glida runt i glassen. Jag vänder mig mot honom och ser honom i ögonen. Jag för fingret mot munnen. Jag öppnar den lite och ser hur han följer glassens väg. Jag sluter läpparna om fingret och suger högljutt."

Varje kväll efter jobbet kommer Anne hem till en tom lägenhet. Men i lägenheten känner hon sig levande. Hon slår på sitt favoritprogram och tittar på den sexiga unga kocken. Hon följer hans rörelser, studerar hur han knådar degen, den omtänksamhet han visar maten. Och hon föreställer sig hur hans fingrar glider in innanför hennes trosor. När hon en dag får chansen att träffa honom på riktigt gör hon allt för att förföra honom ...

Novellen är utgiven i samarbete med den svenska filmproducenten Erika Lust. Hennes syfte är att skildra människans natur och mångfald genom berättelser om passion, intimitet, kärlek och lust i en kombination av starka historier och erotik.

Author(s)
Translator
Publisher
Saga Egmont
Publication year
2018
Language
sv
Edition
1
Series
LUST
Category
Erotica
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9788726076547

We also recommend