Login

Dumas, Alexandre

Kolme muskettisoturia

Dumas, Alexandre - Kolme muskettisoturia, ebook

6,15€

Ebook, ePUB with Adobe DRM
ISBN: 9788726021134
DRM Restrictions

PrintingNot allowed
Copy to clipboardNot allowed

Kun nuori ja seikkailunhaluinen d'Artagnan tapaa Ranskan kuninkaan eliittijoukot, muskettisoturit ja ystävykset Athoksen, Portoksen ja Aramiksen, alkaa kiivas kertomus täynnä draamaa, huumoria, rakkautta sekä Ranskan hovin kohtalokasta valtapeliä. Tämä suuri, historiallinen romaani on intohimoinen ja säihkyvä osa 1800-luvun menestyksekästä romaaniperinnettä.

Kolme muskettisoturia on ranskalaisen kirjailijasuuruuden Alexandre Dumas'n tunnetuin ja suosituin romaani - seuraajanaan synkempisävyinen Monte-Criston kreivi. Kuten brittiläinen kirjailija ja historioitsija Simon Sebag Montefiore on kirjoittanut: "Dumas'n teokset eivät ole vain ajattomia, ne ovat universaaleja."

Toinen Ranskan kaikkien aikojen suurimmista kirjailijoista, Victor Hugo, kuvasi Alexandre Dumas'sta sanoen: "Dumas ravitsee sielua, mieltä ja älyä... Hän nostattaa lukijassaan lukemisen janon."

Vuonna 2002 Ranskan silloinen presidentti Jacques Chirac järjesti seremonian, jossa muskettisotureiksi pukeutuneet Ranskan kansallisen armeijan jäsenet siirsivät Alexandre Dumas'n maalliset jäänteet ikuiseen lepoon Pariisin Panthéoniin.

"Hänen kanssaan me olemme kaikki olleet d'Artagnan ja Monte-Cristo", lausui presidentti.

Author(s)
Translator
Publisher
Saga Egmont
Publication year
2018
Language
fi
Edition
1
Page amount
533 pages
Category
Novels
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9788726021134

We also recommend