Login

Idkade våldtäkt som sport

 - Idkade våldtäkt som sport, ebook

1,50€

Ebook, ePUB with Adobe DRM
ISBN: 9788726017786
DRM Restrictions

PrintingNot allowed
Copy to clipboardNot allowed

I den idylliska staden Skælskør belägen på danska Själland vaknade befolkningen en novembermorgon 1987 till de chockerande nyheterna att två flickor blivit våldtagna under natten i närheten av den lilla staden.

Polisen börjar genast undersöka brotten, och båda verkar ha koppling till en vild födelsedagsfest som pågått i närheten av Skælskør kvällen innan. En av flickorna hade varit på festen, och i berusat tillstånd förts därifrån av två okända män. Den andra flickan hade varit på en annan fest inne i staden, och mött på två okända män på vägen hem som fört bort henne. Båda flickorna förhördes av polisen, som genaste ser att brotten är kopplade till varandra.

När gästdeltagarna på födelsedagsfesten förhörs så har födelsedagsbarnet en aning om att två bekanta till honom ibland beter sig lite konstigt, och att de försvann från festen ganska tidigt. Polisen börjar genast eftersöka de två männen, men snart visar det sig att deras två fall kan kopplas till många andra i Danmark, och de inser att de söker efter Danmarks värsta serievåldtäktsmän.

Publisher
Saga Egmont
Publication year
2019
Language
sv
Edition
1
Series
Nordisk kriminalkrönika 90-talet
Category
Society
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9788726017786

Similar titles