Login

Ge mig ett namn

 - Ge mig ett namn, ebook

1,50€

Ebook, ePUB with Adobe DRM
ISBN: 9788711974803
DRM Restrictions

PrintingNot allowed
Copy to clipboardNot allowed

Mitt i renoveringen av ett radhus i Cardiff, Wales, finner byggjobbarna något nedgrävt precis där de lägger nya avloppsrör till byggnaden. Försiktigt lösgör de ett tygbylte ur marken. När de rullar upp det finner de till sin fasa ett skelett, med skallen placerad i en svart väska, omgiven av gyllene lockar. När polisen anländer och förflyttar kroppen trillar ett par gyllene örhängen ner från väskan.

De antar att det är en kvinnokropp, men det ska komma att ta tid att fastställa offrets identitet. Olika delar av hennes klädsel fanns bevarat runt skelettet i byltet, och polisen kunde snart fastställa att modellen av hennes bysthållare senast hade sålts för tio år sedan i Wales. En undersökning av hennes tänder visade att hon var 15 år gammal.

Polisen fastställer att flickan måste ha dött mellan 1980-1989, och börjar undersöka vilka som bott i byggnaden under denna tid. En enorm polisinsats inleds, med tekniker och rättsläkare som undersökte skelett, tänder, och kläder, samt dussintals poliser som arbetade heltid med att följa upp olika ledtrådar. Alla bevis som samlas in tyder på att den unga flickan gått en våldsam död till mötes. Jakten på hennes mördare, som nog börjat tro att de kommit undan med brottet, ska komma att fängsla hela landet.

Publisher
Saga Egmont
Publication year
2019
Language
sv
Edition
1
Series
Nordisk kriminalkrönika 90-talet
Category
Society
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9788711974803

Similar titles