Login

Fager, Anders

Artöverskridande förbindelser

Fager, Anders - Artöverskridande förbindelser, audiobook

13,85€

Audiobook
ISBN: 9788711970966

Samlade svenska kulter består av skräcknoveller som skildrar en tillvaro ganska lik vår egen. Fast ändå inte. I Anders Fagers Sverige vandrar fasor mitt ibland oss lyckligt ovetande och andra världar med andra regler och härskare, existerar parallellt.

Novellerna i "Artöverskridande förbindelser" för läsaren in i ett spegelland. Saker är bekanta, men samtidigt skruvade. En liten pojke får plötsligt syn på en märklig kanin. Den verkar vilja att han ska följa efter den. Invånarna på en liten ö får häpnadsväckande insikter om döden och hela deras verklighetsuppfattning vänds upp och ner. Och i en annan del av Sverige är Göring på besök, med minst sagt oanade avsikter.

Berättelserna bjuder in till en värld som är våldsam och erotisk, skrämmande och sagolik, realistisk och fängslande. Med vassa samhällsskildringar och surrealistiskt obehag, tar Anders Fager med läsaren in i ett mörkt pussel som äventyrar både tid och rum.

Anders Fager (f. 1964) är en svensk författare bosatt i Stockholm. Han debuterade 2009 med novellsamlingen Svenska kulter och har sedan dess gett ut flera böcker inom skräckgenren. Utöver skönlitteratur skriver Anders Fager även för teater, spel och TV. Karaktäristiskt för hans berättande är samtidsskildringar som kantas av skräckromantik och som inte allt för sällan utmanar konventionerna.

Keywords: skräck, noveller, klassiker, spöken, erotik, mörker, spänning, thriller, svenska samhället, modern, samlade svenska kulter, döden, surrealism, novellsamling

Author(s)
Reader
Publisher
Saga Egmont
Publication year
2018
Language
sv
Edition
1
Series
Samlade Svenska Kulter
Categories
Novels
 
Thriller
 
Horror
 
Classics
Format
Audiobook
Duration
07:49:00
Tracks
105

We also recommend