Login

Eriksson, Erik

Marias hämnd

Eriksson, Erik - Marias hämnd, ebook

9,75€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 9788711838617

"En vecka efter skottdramat visade Måndagsmagasinet i TV en del av bakgrunden till historien. Då hade redaktionen arbetat med programmet hela hösten, men de kunde ju inte förutse att det skulle sluta med blodbad.
Motivet blev aldrig känt. Det spekulerades naturligtvis mycket eftersom en av de döda var en känd och ganska gåtfull man. Man antog att det kunde ligga politik bakom. Den enda som visste hur det gått till hade ingen anledning att berätta. Hon hade kommit tillbaka för att få upprättelse, inte för att utkräva hämnd."

Som tonåring utnyttjades Maria sexuellt, hon blev en del av en prostitutionsring i Stockholms undre värld. Hon hade dock tur, hon var en av de få som klarade sig ut med livet i behåll och en chans till ett nytt liv.

Maria återvänder till Stockholm efter flera år, med ny styrka, en utbildning i ryggen och ett nytt perspektiv på livet. Men minnena har hon kvar, och trots sina försök att hålla sig så långt bort ifrån det liv hon levt är hon snart tillbaka i Stockholms undre värld. Men nu är det på hennes villkor, hon bestämmer över liv och död.

Marias hämnd är en fristående fortsättning på Råttornas vinter.

Author(s)
Publisher
Saga Egmont
Publication year
2020
Language
sv
Edition
1
Page amount
270 pages
Category
Folklore
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9788711838617

We also recommend