Login

Ahonen, Markus

Haikarasaaren vauvasatama ja muita tarinoita

Ahonen, Markus - Haikarasaaren vauvasatama ja muita tarinoita, ebook

6,65€

Ebook, ePUB with Adobe DRM
ISBN: 9781301408566
DRM Restrictions

PrintingNot allowed
Copy to clipboardNot allowed

Miksi yksi haikara lähtee matkalle kolme vauvaa mukanaan ja miksi yksi vauvoista jää viimeisenä odottamaan? Mitä kouluhaltioiden työhön oikein kuuluu? Mitä tapahtuu, kun merirosvo parantaa tapansa ja jää maihin? Mitä maatilan johtajan lupaamalle palkkiolle käy? Kuinka mielikuvitukselliselle tasolle naapurusten kilpailu voikaan yltyä? Miksi Kaino Onninen muuntautuu ravihevoseksi, jalkapalloksi tai ovenkahvaksi? Mitä tapahtuu, kun pisamabuumi valtaa koko maailman? Ja miten huolehtivainen susiäiti on? Mitä pyörätuolissa istuva Samuli-poika ja ystävänsä Lasse näkevät taivaalta saapuvan? Ja mitä delfiini ja mies taivaanrannassa yksinäiseltä saareltaan tai kuu-ukko kuusta näkevät?
Haikarasaaren vauvasatama ja muita tarinoita sisältää 11 tarinaa. Paikoin syvällisissä ja kauniissa tarinoissa käsitellään vakaviakin asioita hienovaraisella tavalla, joka sopii luettavaksi sekä lapsille että aikuisille.
Haikarasaaren vauvasatama ja muita tarinoita on Suomen e-kirjalistojen kärkeen rikosromaaneillaan nousseen Markus Ahosen toinen tarinakokoelma lapsille.

Keywords: lapset, aikuiset, tarinat, sadut, opetukset, eläimet, hyvyys, sota, rauha, kilpaileminen, koulukiusaaminen, rasismi, lapsettomuus, vauvat, sairaudet, hienovaraisuus, käytöstavat, vanhemmuus, äitiys, ystävyys, merirosvot, rikollisuus, avaruus, työ, reiluus, ihastuminen, perhe, novellit, kaunokirjallisuus, lastenkirjallisuus, sähkökirjat, atarinat, suomenkielinen kirjallisuus

Author(s)
Publisher
Markus Ahonen
Publication year
2012
Language
fi
Edition
1
Page amount
46 pages
Categories
Animals
 
Crime
 
War
 
Fairy tales
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9781301408566

We also recommend