Login

Mäkinen, Pia

Kaapin rouvat Leikkisät rouvat kuin teatterissa!

Mäkinen, Pia - Kaapin rouvat 
Leikkisät rouvat kuin teatterissa!, ebook

8,85€

Ebook, Watermarked PDF
ISBN: 978-952-81-0441-4

Mitä nokialaiset ovat leikkineet, visailleet ja tietokilpailleet mieleenpainuvissa ja hauskoissa tapahtumissaan kautta vuosikymmenten joita muistellaan pitkään? Miten nokialaiset viihtyvät niin hyvin keskenään?

Pia Mäkinen haastatteli hauskoja ja asiantuntevia nokialaisia kirjaansa NOKIAN LASTEN LEIKIT. Kirjasarja esittelee satoja leikkejä. Kirjasarjaan kuuluu neljä kirjaa, Nokian lasten leikit 1–4. Leikkejä, sketsejä, visailuja, tietokilpailuja joita on Nokialla leikitty ja jotka edelleenkin sopivat kaikenikäiselle juhlaväelle. Vauhdikkaita ulkoleikkejä, sisäleikkejä, visailuja ja tietokilpailuja – tämän kirjasarjan avulla löydät oikeat vetonaulat ja ohjelmanumerot moniin tilaisuuksiin. Kirjasta löytyy myös leikkiloruja ja nasevia värssyjä!

Kiitos asiantuntija-avusta kaikille leikkitoiveita esittäneille ja muistelleille nokialaisille opettajille, lastentarhanopettajille, museoväelle, Mannerheimin lastensuojeluliiton edustajille, partioväelle, toimittajille, seurakuntaväelle, eri kulttuuritoimille ja yksittäisille ihmisille!

Kuvitus Kirsi Lappalainen

Author(s)
Publisher
Mediapinta Oy
Publication year
2019
Language
fi
Edition
1
Page amount
140 pages
Category
Pastimes, Plays, Handiwork, Games
Format
Ebook
eISBN (PDF)
978-952-81-0441-4
Printed ISBN
978-952-81-0380-6

Similar titles