Login

Tölli, Tomi

Panamericana: Seikkailuja Latinalaisen Amerikan maanteillä

Tölli, Tomi - Panamericana: Seikkailuja Latinalaisen Amerikan maanteillä, ebook

Not available

Voiko maailman ympäri ajaa autolla? Pääseekö valtamerien yli yhä laivoilla? Pitihän se selvittää. Näin tuumasi suomalainen pariskunta, hyppäsi itse kalustamaansa halpaan pakettiautoon ja lähti yrittämään.

Kuuden viikon rahtilaivamatka Etelä-Amerikkaan on pitkä ja perillä sattuu kaikenlaista. Paraguayn poliisi on korruptoitunut ja Boliviassa kapinoivat intiaanit. Perussa piinaavat törmäilevät taksit ja Nicaraguassa on käynnissä vallankumous. Guatemalassa taas purkautuu tulivuori. Ongelmat on kuitenkin tehty ratkaistaviksi ja lähes kaikesta voi selvitä. Jos läpi ei pääse, kierretään.

Tomi Tölli on kaikkien asutettujen mantereiden halki autoillut pintatiematkailun suuri ystävä. Hän havainnoi ympäristöään ja maailmaa yli sadan vieraillun valtion, kahden rauhanturvaoperaation ja useamman reissussa vietetyn vuoden kokemuksella. Koulutukseltaan hän on diplomi-insinööri ja määrittelee kysyttäessä itsensä akateemiseksi pienyrittäjäksi.

Panamericana: seikkailuja Latinalaisen Amerikan maanteillä on autoillen ja meriteitse tehdystä maailmanympärysseikkailusta kertovan kaksiosaisen kirjasarjan ensimmäinen osa.

Keywords: Tölli, Tomi, Matkakertomukset, Maailmanympärimatkat, Automatkailu, Merimatkat, Rahtilaivat, Eurooppa, Etelä-Amerikka, Keski-Amerikka, Yhteiskuntakuvaus, Kulttuurierot

Author(s)
Publisher
Noob Kustannus
Publication year
2019
Language
fi
Edition
1
Category
Geography, Travel
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
978-952-69242-1-2
Printed ISBN
978-952-69242-0-5

Similar titles