Login

Fagerström, Rita

Menestyjän käsikirja

Fagerström, Rita - Menestyjän käsikirja, ebook

38,15€

Ebook, ePUB with Adobe DRM
ISBN: 978-952-67535-1-5
DRM Restrictions

PrintingNot allowed
Copy to clipboardNot allowed

Menestyjän käsikirja on opas sinulle, joka haluat saavuttaa tavoitteesi ja menestyä.
Kirja sisältää tuhansia käytännönläheisiä ohjeita, joiden avulla kehität menestyjän asenteen, omaksut menestymisessä tarvittavat taidot ja hankit sekä vakuuttavuutta että ammatillista uskottavuutta.
Menestyjän käsikirja sopii niin uraansa aloittelevalle kuin työelämässä jo pidempään toimineelle. Koska ohjeet ovat selkeitä ja käytännönläheisiä, niitä on helppo soveltaa millaisessa tehtävässä ja organisaatiossa tahansa. Mikä parasta, samoja ohjeita voit soveltaa myös työpaikan ulkopuolella ja menestyä millä tahansa elämänalueella.
Menestyjän käsikirja on erinomaista luettavaa jokaiselle, joka haluaa onnistua, menestyä ja päästä elämässään eteenpäin.

Keywords: menestyminen, tavoitteiden saavuttaminen, onnistuminen, urakehitys, elämänhallinta, itsensä kehittäminen, menestys, menestyjä, työtaidot, taitojen kehittäminen, kehittyminen, ajankäyttö, jaksaminen, stressi, ongelmanratkaisu, organisointi, päätöksenteko, verkostoituminen, osaaminen, sosiaaliset suhteet, sosiaaliset taidot, neuvottelutaito, liike-elämä, sähkökirjat

Author(s)
Publisher
Six Dots
Publication year
2011
Language
fi
Edition
1
Page amount
336 pages
Category
Economy
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
978-952-67535-1-5
Printed ISBN
978-952-67535-0-8

Similar titles