Login

Korkman, Sixten

Talous ja utopia

Korkman, Sixten - Talous ja utopia, ebook

13,20€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 978-952-591-287-6

Vaikka politiikka kansalaisia kiinnostaisikin, kansantalous ja talouspolitiikka näyttävät useimpien kohdalla kuuluvan kategoriaan EVVK (ei voisi vähemmän kiinnostaa). Sixten Korkman pitää tätä asiantilaa valitettavana, sillä taloudelliset kysymykset ovat keskeisiä, kun yritetään ymmärtää yhteiskunnan ongelmia niin kotimaassa, Euroopan unionissa kuin maailmanlaajuisestikin.

Siksi tämä kirja oli kirjoitettava. Korkmanin toivelukija on hänen vanhin lapsenlapsensa, joka on pian lukioikäinen. Kirjan kohderyhmään kuuluu kuitenkin ikään katsomatta jokainen suomalainen, joka haluaa ymmärtää paremmin talouden ja politiikan keskeisiä kysymyksiä.

Talous on aiheena usein mutkikas ja vaikean tuntuinen, mutta sen vaikutus päivittäiseen elämäämme on erittäin suurta. Talouspolitiikka on myös jatkuvasti julkisen keskustelun polttopisteessä ja poliittisten kiistojen kohteena. Siksi talousongelmat ovat kiinnostavia ja huomionarvoisia. Sixten Korkman avaa omaa näkemystään talouspolitiikasta mutta valaisee myös siihen liittyviä erimielisyyksiä. Yhden totuuden sijasta tarkoitus on antaa lukijalle eväitä arvioida erilaisia näkökohtia ja perustella paremmin omia käsityksiään.

Keywords: kansantalous, talouspolitiikka, julkinen talous, makrotalous, hyvinvointivaltio, markkinatalous, suhdannevaihtelut, vakaus, talouskasvu

Author(s)
Publisher
Docendo
Publication year
2012
Language
fi
Edition
1
Page amount
182 pages
Category
Society
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
978-952-591-287-6
Printed ISBN
978-952-5912-50-0

Similar titles