Login

Ojala, Kari

Kirjoittajan ansaintalogiikka

Ojala, Kari - Kirjoittajan ansaintalogiikka, ebook

19,90€

Ebook, ePUB with Adobe DRM
ISBN: 978-952-5901-59-7
DRM Restrictions

PrintingNot allowed
Copy to clipboardNot allowed

Miljoona suomalaista kirjoittaa huvikseen, kymmenet tuhannet ammatikseen. Miten harrastus muuttuu ammatiksi tai sivutyöksi? Kuinka tekstit saa julki, millaiset kirjoitukset käyvät kaupaksi? Miten ja minne lehtijuttuja, kirjaideoita tai käsikirjoituksia kannattaa tarjota? Mitä teksteistä maksetaan? Kuinka julkaista kirja silloin, kun tärkeämpää on kirjan aikaansaaminen kuin rahantulo? Mistä saa lisäoppia kirjoittamisen saloihin?
Entä millaista on lehtimiehen elämä? Kuinka vapaa toimittaja hankkii toimeentulonsa? Miten kaunokirjailija rakentaa romaaninsa, mistä tietokirjailija kokoaa tietonsa? Millä tavalla kirjoittamisen ja muun ammatin voi yhdistää?
Kuinka freelance-toimittaja tai kirjailija järjestää työolonsa? Millainen on kotitoimisto, kannattaako muodostaa yhtiö, mistä saa eläkkeen ja työttömyysturvan? Onko vaikeaa perustaa oma kustantamo? Mitkä ovat kirjan tuottamisen vaiheet, ja kuinka markkinoida kirjaa? Pystyykö ulkomaille myymään valmista teosta tai käännösoikeuksia?
Kirjoittajan ansaintalogiikka on hengästyttävä tietopaketti kirjoittamisen mahdollisuuksista – yhtä hyvin harrastajalle, ammattilaiselle kuin sellaiseksi aikovalle.

Keywords: kirjoittaja, kirjailija, kirja, lehti, freelancer, toimittaja, ansaita, palkkio, kirjoittaminen, ammatti, harrastus

Author(s)
Publisher
Klaava Media
Publication year
2013
Language
fi
Edition
2
Page amount
359 pages
Category
Art, Art History
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
978-952-5901-59-7

Similar titles