Login

Jaakkola, Helena

Valitse innostus - Voimakirja sosiaalialalle

Jaakkola, Helena - Valitse innostus - Voimakirja sosiaalialalle, ebook

26,70€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 978-952-451-948-9

Sosiaalialan työstä ja alan ammattilaisista puhutaan liian harvoin innostumisen näkökulmasta. Myös sinulla on oikeus olla motivoitunut ja innostunut. Innostus antaa energiaa, hyvää tekemisen meininkiä ja mielekkyyttä työhön.

Tämä voimakirja antaa vahvistusta ja kannustavia esimerkkejä omalle työuralle – olipa se vasta alkuvaiheessa tai lähempänä eläkeikää. Lisäksi useat sosiaalialan ammattilaiset jakavat kirjassa ajatuksiaan siitä, mikä heidät on tuonut alalle, mikä heitä motivoi ja mitä kaikkea hyvää työssä on saatu aikaan. Kirja tuo näkyväksi ne pienet ja suuret ihmeet, joita sosiaalialalla tehdään joka päivä.

Näiden oivallusten myötä voi nähdä uusia mahdollisuuksia myös silloin, kun epäilys työn mielekkyydestä iskee. Kirja rohkaiseekin lukijaa käyttämään omaa potentiaaliaan, löytämään piilossa olevat kyvyt sekä kehittämään niitä työuran eri vaiheissa. Kirjan tehtävät ja testit auttavat jäsentämään omia ajatuksia.

Helena Jaakkola on pitkän linjan toimittaja, joka on kirjoittanut lähes 30 vuotta sosiaalialan työstä, alan ammattilaisista, työoloista ja edunvalvonnasta.

Keywords: sosiaaliala, työura, innostus, ammatillisuus, motivaatio, urakehitys, sosiaalityö, yrittäjyys, johtajuus, itsetuntemus

Author(s)
Publisher
PS-kustannus
Publication year
2019
Language
fi
Edition
1
Page amount
139 pages
Category
Society
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
978-952-451-948-9
Printed ISBN
978-952-451-903-8

Similar titles