Login

Uusitalo-Arola, Liisa

Uuvuksissa - Kirja sinulle, joka tahdot voimasi takaisin

Uusitalo-Arola, Liisa - Uuvuksissa - Kirja sinulle, joka tahdot voimasi takaisin, ebook

19,00€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 978-952-451-945-8

Puurrat ja pinnistät. Jatkat tekemistä siinä toivossa, että jossain vaiheessa saisit hellittää. Pusket eteenpäin kuin höyryveturi, kunnes tulee päivä, jolloin et enää jaksa.

Uupuminen verottaa elämää monin tavoin. Se on väsymystä, joka ei hellitä lepäämälläkään. Se saa sinut suhtautumaan kyynisesti niin asioihin kuin toisiin ihmisiin. Uupuneena et jaksa uskoa sen paremmin omiin kykyihisi selvitä työstäsi kuin sen merkitykseenkään. Uupuminen kertoo tarpeesta muutokseen ja uudenlaisten ajattelu- ja toimintatapojen oppimiseen.

Tämä kirja on työkalupakki, johon voit tarttua, kun huomaat, että voimasi ovat vähenemässä. Se tarjoaa sinulle käytännönläheisen ja arjessa koetellun mutta myös tutkimukseen nojautuvan mallin siitä, miten voit nousta uupumuksesta ja luoda itsellesi paremmin istuvan elämän. Kirjan avulla opit huomaamaan, milloin sinun on aika pysähtyä tai ainakin hidastaa tahtia ja tehdä tarpeelliset muutokset.

Liisa Uusitalo-Arola on työ- ja organisaatiopsykologi, työterveyspsykologi ja kouluttajapsykoterapeutti.

Keywords: uupumus, rauhoittuminen, työelämä, hyvinvointi, työhyvinvointi, väsymys, voimattomuus, stressi, työelämä, itsetuntemus, psyykkinen hyvinvointi, fyysinen hyvinvointi, palautuminen, lepo, jaksaminen, arvot

Author(s)
Publisher
Tuuma-kustannus
Publication year
2019
Language
fi
Edition
1
Page amount
208 pages
Category
Psychology
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
978-952-451-945-8
Printed ISBN
9789524518901

Similar titles