Login

Leskisenoja, Eliisa

Positiivinen pedagogiikka ja nuorten hyvinvointi

Leskisenoja, Eliisa - Positiivinen pedagogiikka ja nuorten hyvinvointi, ebook

30,50€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 978-952-451-917-5

Onnelliset nuoret oppivat paremmin ja nopeammin! Tutkimuksissa on huomattu, että hyvinvoivat nuoret saavat parhaat arvosanat ja ovat vähiten poissa koulusta.

Positiivinen pedagogiikka tuo nuorten parhaat puolet esille ja luo heille myönteisiä odotuksia. Se ei kilpaile akateemisten tavoitteiden kanssa vaan täydentää niitä. On tärkeää, että nuoret viihtyvät koulussa ja pitävät koulutyötä mielekkäänä. Siihen ei tarvita sirkustemppuja tai tavoitteista tinkimistä.

Tässä teoksessa esitellään viisi vahvuuden polkua, jotka paitsi kehittävät nuorten hyvinvointia myös edistävät heidän oppimistaan. Kuhunkin polkuun liittyy runsaasti innostavia harjoitteita, joiden avulla nuoret voivat vahvistaa osaamistaan, lujittaa ihmissuhteitaan, hyödyntää luonteenvahvuuksiaan, edistää itseluottamustaan ja kasvattaa myötätunnon taitojaan. Harjoitteita voidaan tehdä opettajan johdolla luokassa, mutta ne sopivat myös nuorten itsenäiseen työskentelyyn.

Kirjassa keskitytään ensisijaisesti yläkoulun ja toisen asteen opiskeluun, mutta sisällöt tarjoavat erinomaista tukea myös vanhemmille sekä kaikille nuorten parissa toimiville aikuisille. Positiivinen pedagogiikka antaa tutkitusti toimivia eväitä nuorten tukemiseen!

Keywords: nuoret, nuoruusikä, positiivinen pedagogiikka, vahvuusperustainen opetus, nuoren myönteisen kehityksen teoria

Author(s)
 
Publisher
PS-kustannus
Publication year
2019
Language
fi
Edition
1
Page amount
110 pages
Category
Upbringing, Education
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
978-952-451-917-5
Printed ISBN
978-952-451-896-3

Similar titles