Login

Huotilainen, Minna

Keskittymiskyvyn elvytysopas

Huotilainen, Minna - Keskittymiskyvyn elvytysopas, ebook

23,45€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 978-952-451-881-9

Muutaman päivän sähellyksen ja asioista toiseen hyppimisen jälkeen tulet levottomaksi, mutta se ei vielä vaikuta keskittymiskykyysi kuolettavasti. Kun tila jatkuu viikkoja, keskittymiskyvyn heikkenemisen voi havaita useimmilla ihmisillä selkeästi.

Tunnistatko itsessäsi levottoman älylaitteiden parissa räpeltäjän? Pomppiiko mielesi flipperipallon lailla asiasta toiseen? Unohdatko usein arjen pörräyksessä, mitä alun perin olit tekemässä?

Ympäröivä maailma vetää meitä kohti säheltämistä, kuormittumista ja lyhytjänteisyyttä. Tämä kirja antaa keinot, joiden avulla suunnan voi muuttaa ja keskittyä jälleen olennaiseen.

”Olemme kirjoittaneet tämän kirjan, koska uskomme, että henkihieverissä olevaa keskittymiskykyä kannattaa elvyttää. On todella harmillista, jos ihminen ajaa itsensä sellaiseen tilaan, jossa hän jatkuvasti kuormittuu liikaa ja samalla alisuoriutuu. Uskomme, että tutustumalla aivojen toimintaan voi oppia ymmärtämään oman keskittymiskykynsä toimintaa ja myös hallita sitä.”
– Aivotutkijat Minna Huotilainen ja Mona Moisala

Keywords: keskittyminen, keskittymiskyky, aivot, aivotutkimus, tarkkaavaisuus, toiminnanohjaus, automaattiohjaus, multitasking, keskeytykset

Author(s)
 
Publisher
Tuuma-kustannus
Publication year
2018
Language
fi
Edition
1
Page amount
134 pages
Category
Philosophy
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
978-952-451-881-9
Printed ISBN
978-952-451-865-9

Similar titles