Login

Ahtola, Annarilla

Psyykkinen hyvinvointi ja oppiminen

Ahtola, Annarilla - Psyykkinen hyvinvointi ja oppiminen, ebook

31,50€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 978-952-451-845-1

Psyykkinen hyvinvointi luo oppimiselle perustan.

Kaikki lienevät yhtä mieltä siitä, että koulussa on tärkeää lisätä hyvinvointia ja ehkäistä ongelmia, mutta miten se käytännössä tehdään? Miten opettaja voi parhaiten hyödyntää psykologista tietämystä ja osaamista omassa työssään?

Psyykkisen hyvinvoinnin tukemiseksi tarvitaan tietoa siitä, mitä lapsi tarvitsee hyvään kasvuun. Tässä kirjassa kerrotaan, miten koulussa voidaan yhteisöllisen opiskeluhuollon avulla vahvistaa kaikkien oppilaiden psyykkistä hyvinvointia ja ehkäistä ongelmia. Kirjassa perehdytään muun muassa siihen, miten häirikkö hiljennetään hyvällä, kuinka oppimisen edellytyksiä kuten turvallisuuden tunnetta lisätään käytännössä ja miten ryhmän vuorovaikutus saadaan muutettua entistä paremmaksi. Teoksessa tarkastellaan myös, mihin digitaalisen oppimisen ylikorostaminen saattaa johtaa ja kuinka psykologin konsultaatiosta on apua opettajan työssä.

Keywords: mielenterveys, psykologia, tunnetaidot, koulu, kasvatus, vuorovaikutus, opetusmenetelmät, opiskeluhuolto, kehityspsykologia, henkinen hyvinvointi, oppiminen, opetus, opettajuus, oppilaat, koululaiset, käyttäytyminen, sosiaalinen vuorovaikutus, kiusaaminen, koulukiusaaminen, ennaltaehkäisy, kouluviihtyvyys, turvallisuus

Editor
Publisher
PS-kustannus
Publication year
2017
Language
fi
Edition
1
Series
Oppiminen-sarja
Page amount
228 pages
Category
Upbringing, Education
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
978-952-451-845-1

Similar titles