Login

Fonsén, Elina

Varhaiskasvatuksen pedagoginen johtajuus - Käsikirja käytännön työhön

Fonsén, Elina - Varhaiskasvatuksen pedagoginen johtajuus - Käsikirja käytännön työhön, ebook

36,75€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 978-952-451-754-6

Monet päiväkodinjohtajat kokevat, että työn painopiste on siirtynyt liiaksi hallinnolliseen suuntaan. Varhaiskasvatuksen tärkeimpään tehtävään, pedagogiikan johtamiseen, ei jää tarpeeksi aikaa. Miten tämä ristiriita voitaisiin ratkaista? Kuinka johtaa ja kehittää useita toimipisteitä yhtä aikaa? Miten huolehtia samalla omasta ja henkilöstön hyvinvoinnista? Kuinka saada työntekijät kehittämään ja arvioimaan omaa työtään? Auttaisivatko esimerkiksi jaetun johtamisen tai coachingin työvälineet?

Tässä kirjassa kerrotaan, miten muodostaa selkeät johtamisrakenteet ja henkilöstön vastuualueet työpaikalle. Kirjan avulla opit hyödyntämään tiimitoimintaa, erilaisia arviointimenetelmiä ja varhaiskasvatussuunnitelmia laadukkaan varhaiskasvatuksen kehittämisessä. Samalla saat uusinta tutkimustietoa pedagogisesta johtajuudesta. Teos antaa konkreettisia työvälineitä varhaiskasvatuksen suunnitteluun, kehittämiseen ja arviointiin.

Keywords: varhaiskasvatus, päiväkodit, pedagoginen johtaminen, johtajuus, pedagoginen suunnittelu, suunnittelu, arviointimenetelmät, kehittäminen, kehittämistyö, professionalismi, laadunarviointi

Author(s)
Editor
Publisher
PS-kustannus
Publication year
2016
Language
fi
Edition
1
Page amount
160 pages
Category
Upbringing, Education
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
978-952-451-754-6

Similar titles