Login

Mäkijärvi, Leena

Kahden kodin lapset

Mäkijärvi, Leena - Kahden kodin lapset, ebook

17,90€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 978-952-291-141-4

Suomessa avioeroissa syntyy joka vuosi 30 000 uutta erolasta ja -nuorta. Jokainen lapsi on yksilö, eikä kukaan syvimmiltään voi tietää ennalta, miten lapsi elää, kokee ja tuntee vanhempiensa eron. Aikuisten vastuu lapsen tukemiseen hänen ikäkautensa ja yksilöllisten ominaisuuksien perusteella on suuri: ilman tukea lasta ei saa jättää.

Kahden kodin lapset -kirja on Leena Mäkijärven yli 20 vuotta jatkuneen eroperheiden lasten ja nuorten auttamistyön myötä syntynyt teos. Erikoisosaaminen hänelle on tullut lasten ja nuorten suorassa kuulemisessa. Vanhemmat voivat todella auttaa lasta ja nuorta. Kirja kannustaa siihen jo ennen avioeroa, kun näyttää siltä, että mitään ei ole enää tehtävissä. Lapsi voi selvitä erosta hyvin, mutta tarvitsee kaiken tuen.

Kirja on tarkoitettu vanhemmille, isovanhemmille, perheiden ystäville ja lähiaikuisille, sosiaalialan ammattilaisille, asianajajille sekä kaikille niille ammattilaisille, jotka joutuvat työssään ottamaan osaa lasten ja nuorten elämän vaikeimman asian ratkaisemiseen.

Keywords: erolapset, avioero, eroaminen, lapset, nuoret, tukeminen, huoltajuuskiistat, lapsen huolto, lapsen asema, asuminen, vuoroasuminen, uusperheet, Yleissopimus lasten oikeuksista, sähkökirjat

Author(s)
Publisher
Docendo
Publication year
2015
Language
fi
Edition
1
Page amount
85 pages
Categories
Society
 
Upbringing, Education
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
978-952-291-141-4
Printed ISBN
978-952-291-084-4

Similar titles