Login

Ertimo, Laura

Karttakeskuksen digikoulukartasto oppilaalle

Ertimo, Laura - Karttakeskuksen digikoulukartasto oppilaalle, ebook

23,00€

Ebook, Watermarked PDF
ISBN: 978-952-266-214-9

Karttakeskuksen digikoulukartasto on kokonaan suomalainen koulukartasto tämän vuosituhannen oppilaalle. Koululaisten maailman kutistuessa tietoliikenteen ja matkailun kehittymisen myötä ajankohtaiset tapahtumat ja eri oppiaineissa käsiteltävät alueelliset ilmiöt löytävät paikkansa digikoulukartaston avulla.

Digikoulukartasto toimii opetuksen tukena, kun havainnoidaan muutoksia ja vertaillaan ilmiöitä sekä ajallisessa että alueellisessa mielessä. Kartaston sisältönä ovat selkeät yleiskartat, erilaisten ilmiöiden hahmottamista ja ymmärtämistä tukevat teemakartat sekä maanosien ja valtioiden vertailutaulukot. Karttatietoa elävöittävät lisäksi monipuoliset kuva-aukeamat.

Kartasto sopii erinomaisesti myös itseopiskeluun ja käsikirjaksi kaikille maantieteestä, eri alueista ja ilmiöistä kiinnostuneille ja niistä perustietoa tarvitseville.

Keywords: Kartasto, koulukartasto, maailmankartasto, maailmankartta, maantieto, maantiede, teemakartta, meret, mantereet, Suomi, Pohjoismaat, Eurooppa, Aasia, Afrikka, Pohjois-Amerikka, Etelä-Amerikka, Australia

Author(s)
 
 
 
Publisher
Karttakeskus Oy
Publication year
2013
Language
fi
Edition
1
Page amount
108 pages
Categories
Geography, Travel
 
Natural Sciences
Format
Ebook
eISBN (PDF)
978-952-266-214-9
Printed ISBN
978-952-266-310-8

Similar titles