Login

Kormilainen, Ville

Vikisijän virsikirja

Kormilainen, Ville - Vikisijän virsikirja, ebook

49,50€

Ebook, Watermarked PDF
ISBN: 978-952-246-551-1

Vikisijä kiroilee maanantaiaamuna pakkotöihin joutumista, odottelee ensimmäistä kahvitaukoa ja laskee minuutteja lounaaseen. Virka-ajan päätyttyä hän autoilee ruuhkassa kotiin ja kiukuttelee perheelleen ja jatkaa yksinäistä sotaansa puuttumalla somessa Trumpiin, Sipilään ja maahanmuuttajiin. Arki on kahvitaukojen, perjantain, palkkapäivän ja loman odotusta.

Vikisijän virsikirja on inspiroiva kirja niille, jotka haluavat muuttaa asennettaan vikisijästä tekijäksi. Vikisijän virsikirja kertoo, miksi tekemisestä pitäisi oppia nauttimaan ilman välitöntä palkkiota ja miksi on tärkeää, että elämää on kahvitaukojen ja palkkapäivien välilläkin.

Vikisijän virsikirja on käytännönläheinen opas niille, jotka haluavat vikistä vähemmän ja tehdä enemmän. Kirjassa kerrotaan, miksi pitäisi välittää vähemmän epäolennaisista asioista ja keskittyä enemmän olennaisen tekemiseen. Ja miksi ylipäänsä on tärkeämpää tehdä jotain kuin vikistä.

Keywords: vikisijä, virsikirja, valittaja, valittaminen, vikiseminen, inspiraation puute, voimaantuminen, kiukuttelu, kiukutteleminen, asenne, asenteen muuttaminen, aikaansaaminen, ajattelun muutos, ajattelun muuttaminen, itsensä parempi tunteminen, purnaaminen

Author(s)
 
Publisher
Kauppakamari
Publication year
2018
Language
fi
Edition
1
Page amount
162 pages
Category
Economy
Format
Ebook
eISBN (PDF)
978-952-246-551-1
Printed ISBN
978-952-2465-50-4

Similar titles