Login

Pietilä, Jyrki

Muistot kirjaan

Pietilä, Jyrki - Muistot kirjaan, ebook

12,85€

Ebook, Watermarked PDF
ISBN: 978-952-235-698-7

Suvun historian taltioiminen ei edellytä erityistaitoja tahi kursseilla käyntiä. Tässä oppaassa annetaan vinkkejä heillekin, jotka eivät koe olevansa niin sanottuja sukututkijoita.

Oppaan sisältö on kattava: kirjoittamisesta ja haastattelutekniikasta muisteluskirjan markkinointiin, kirjaprojektin organisoinnista kuvitusvaihtoehtoihin. Huomio kiinnitetään eritoten antologia-tyyppisiin teoksiin: tietyn kirjoittajajoukon yhteisiin muisteluskokoelmiin. Monipuolinen kirjallisuusluettelo tarjoaa vielä arvokkaita lukemisvinkkejä.

Lähtökohtaisesti opas on suunnattu sukuseuroille, sukuyhteisöille ja vastaaville. Soveltaen kirjan opit ovat myös hyödynnettävissä vaikkapa kyläseurojen, kotiseutu- tai kaupunginosayhdistysten, koulujen, taloyhtiöiden, yritysten, ammattiyhdistysten tai urheiluseurojen tarpeisiin.

Kirjoittaja, FT, YL Jyrki Pietilä Tampereelta, toimii viestintäkouluttajana ja vapaana kirjoittajana. Hänellä on vuosikausien kokemus sukuseuran puheenjohtamisesta, ja hän on vetänyt sukuseuransa muisteluskirja-projektin.

Author(s)
Publisher
Mediapinta Oy
Publication year
2013
Language
fi
Edition
1
Page amount
74 pages
Category
Personal history
Format
Ebook
eISBN (PDF)
978-952-235-698-7
Printed ISBN
978-952-235-082-4

Similar titles