Login

Pihlajamaa, Heimo

Esmeralda

Pihlajamaa, Heimo - Esmeralda, ebook

11,10€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 978-952-235-631-4

Pienten on usein vaikea tulla toimeen isojen maailmassa. Varsinkin jos vielä on ujo ja arka, tuntee helposti itsensä syrjityksi. Satunnaisestikin kadulla saatu hymy tuntuu silloin ylhäältä annetulta lahjalta, kauniisti hymyilevä matkatoimistovirkailija ystävältä, jonka edessä tekee mieli yhä uudestaan istua. Kuka hän sitten on, tuo salaperäinen Esmeralda? Seireeni vai muusa?
´Esmeraldastako´ vain johtuu se, että vanhenemistaan sureva kirjailija niin usein lähtee maailmalle etsimään – mitä? Itseään, uusia kokemuksia, jotain sellaista mitä kotona nyhjöttäessään ei saa? Maratoneja ympäri maailmaa juostessaan haaveiluun sortuva mies tuntee varastavansa aikaa kuolemalta; ellei nuortuvansa niin ainakin pysyvänsä nuorena.
Esmeralda on kirja matkustamisen, urheilun, kirjallisuuden ja elokuvan ystävälle. Sen kertojaminä on itse suurimman osan elämästään Hollannissa asunut monipuolisesti sivistynyt kirjailija, jolla on edelleen tuoreita ja poikkeuksellisia näkökulmia maailman menoon. Myöskään Suomi, lapsuudenkoti Pohjanmaalla, suoraan sanoen Vetelissä, ja kouluajan kokemukset eivät ole häneltä unohtuneet.
Positiivinenkin Esmeralda haluaisi tavallaan olla. ”Onneksi on aina kesä.”

Keywords: elämäkertaromaanit, matkustaminen, havainnoijat, ympäristö, tarkkailu, romaanit, kaunokirjallisuus, sähkökirjat, suomenkielinen kirjallisuus

Author(s)
Publisher
Mediapinta Oy
Publication year
2013
Language
fi
Edition
1
Page amount
188 pages
Category
Novels
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
978-952-235-631-4
Printed ISBN
978-952-235-055-8

We also recommend