Login

Pietikäinen, Markku

Ystäväni Rosa

Pietikäinen, Markku - Ystäväni Rosa, ebook

17,55€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 978-952-202-590-6

Se äijä on tyypillinen sadisti, joka etsii ympäristöstään heikompia yksilöitä ja iskee niiden kimppuun. Sinä olet yksi sen uhreista. Kun olet sellaisen riiviön pihteihin joutunut, irti pääset vain yhdellä keinolla: sinun on lyötävä sitä näpeille niin että rutisee.

Lindan asiat ovat menneet niin tiukkaan umpisolmuun, että hänen on pakko kirjoittaa niistä vanhalle ystävälleen Rosalle. Hiukan yllättäen tämä vastaa kesken kovien kiireidensä. Rosan rempseät sanat rohkaisevat Lindaa ja saavat hänet heti paremmalle tuulelle.

Eräänä päivänä Rosa ilmestyy Lindan ovelle, kävelee muitta mutkitta olohuoneeseen ja istahtaa rennosti sohvan nurkkaan. Tupakkaa sytytellessään hän käskee Lindaa selostamaan perin pohjin, mikä tämän elämässä oikein on vinossa.

Linda kertoo välikohtauksesta, joka on nostanut taas ajankohtaiseksi vuosien takaisen tragedian. Hän kertoo myös sisarestaan, joka on katkaissut välinsä Lindaan ja työtoveristaan, joka piinaa häntä työpaikalla. Vuodatuksen kuunneltuaan Rosa vakuuttaa, ettei poistuisi kaupungista ennen kuin olisi hoitanut Lindan asiat järjestykseen. Lopullisesti, hän jatkaa painokkaasti.

Kun Linda myöhemmin ymmärtää, mitä Rosa sanoillaan tarkoitti, on järkytys suunnaton.

Markku Pietikäinen (s. 1948) on lähtöisin Kiuruvedeltä. Ystäväni Rosa on hänen kuudes kirjansa. Tekniikan tohtori Pietikäinen on tehnyt pitkän uran VTT:n erikoistutkijana Oulussa. Nykyään hän asuu Helsingissä.

Keywords: romaanit, psykologinen jännityskirjallisuus, mielenterveysongelmat, sivullisuus, syrjäytyminen, naiset, ihmissuhteet, ongelmat, nimettömät kirjeet, kosto, murha, sivupersoonat, kirjastovirkailijat, mielikuvitusystävät, kaupungit, kaunokirjallisuus, Helsinki, sähkökirjat, suomenkielinen kirjallisuus

Author(s)
Publisher
Myllylahti Oy
Publication year
2014
Language
fi
Edition
1
Series
MurhaMylly
Page amount
199 pages
Categories
Thriller
 
Crime
 
Psychological
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
978-952-202-590-6
Printed ISBN
978-952-202-564-7

We also recommend